In 2020 was het door COVID-19 helaas niet mogelijk om 75 jaar vrijheid te vieren. Dit jaar doen we dat wel. Dat Nederland, inmiddels 76 jaar geleden, is bevrijd en dat we sinds die tijd in vrijheid leven, moeten we samen vieren en koesteren.

Samen met de Stichting Oud Woudenberg, Het Cultuurhuis en Fidelio organiseert de Gemeente Woudenberg in de maanden september en oktober bijzondere evenementen en activiteiten. Allemaal in het teken van vrijheid.

Op de onderstaande pagina kunt u lezen wat u allemaal kunt doen. De officiële start is op 21 september in het cultuurhuis. Burgemeester Yvonne van Mastrigt geeft hier een korte openingsspeech, waarbij aansluitend een lezing wordt gegeven door Stichting Oud Woudenberg. Zaterdag 30 oktober sluiten we de festiviteiten af met een concert van Fidelio in De Camp.

Voor het programma zie de website van Gemeente Woudenberg:

www.woudenberg.nl/vrijheid

Voor het reserveren van de bijeenkomst op 21 september dient u i.p.v. naar de website van de bibliotheek te gaan een e-mail te sturen naar info@cultuurhuiswoudenberg.nl