Historisch kijkcafé Oud Woudenberg

Landgoed Geerestein centraal
 
Op dinsdagmiddag 13 februari en donderdagavond 15 februari staat landgoed Geerestein centraal in een lezing in de Huiskamer van het Cultuurhuis.

Ontstaan van het landgoed, uitbreidingen, maar ook de krimp naar de huidige omvang komen aan bod. Wijzigingen in het landschap en de bebouwing volgen we onder andere aan de hand van een rondgang langs de diverse (Rijks) monumenten op het landgoed.

Op dinsdagmiddag 13 februari start de lezing om 15.00 uur. De zaal is open vanaf 14.30 uur. Op donderdagavond start de lezing om 20.00 uur en is de zaal om 19.30 uur open. Vooraf reserveren is verplicht. Dat kan via info@cultuurhuiswoudenberg.nl onder opgave van dag en aantal personen. Aanmelden bij de balie van het Cultuurhuis is ook mogelijk.
De toegang is gratis, waarbij een vrije gift zeer op prijs wordt gesteld.