Historisch Kijkcafé over de winkels in en rond Woudenberg

Op dinsdagmiddag 29 september en 6 oktober om 15.00 uur organiseert Oud Woudenberg het Historisch Kijkcafé in het Huiskamercafé in het Cultuurhuis. Deze keer vertelt Jans (Janny Goemaat) over winkels uit het verleden. Na de Stationsweg, Dorpsstraat en Voorstraat zijn nu de vroegere winkels en bedrijfjes in de wijken van Woudenberg aan de beurt. Wie stonden er achter de toonbank of poetste de belletjes; wie bediende de pomp of bestuurde de melkwagen. Een mooie gelegenheid om herinneringen op te halen of zij die er niet meer zijn opnieuw op het netvlies te krijgen. Kijken en luisteren naar Jans over Henk op de Schans. Dit wordt een gezellige middag en Jans kennende altijd met een vleugje humor!
Aanmelden vooraf is verplicht i.v.m. een beperkt aantal plaatsen. En volg in het Cultuurhuis de coronaregels. Toegang is met een vrije gift. Info en aanmelden bij Janny Goedmaat 06-12418738 of

of via

En kijk op www.cultuurhuiswoudenberg.nl.